Uni Home Care

Met onze nieuwe thuiszorg divisie proberen wij met een eigen team van professionele zorgverleners zowel structurele als ad hoc diensten te leveren. Gedurende de COVID-19 maanden in 2020 hebben wij gemerkt dat er heel veel behoefte is ontstaan naar zorg voor mensen thuis waardoor de bestaande organisaties niet altijd de adequate zorg voor deze mensen kunnen leveren. Dit is onze inspiratiebron geweest om deze vraag te kunnen beantwoorden en hulpbehoevende mensen de zorg te leveren waar zij (acuut) op zitten te wachten.

Wij kunnen vrijwel alle thuiszorgdiensten voor onze cliënten leveren. Of het nu gaat om persoonlijke verzorging, begeleiding of huishoudelijke hulp, diverse dagelijkse zorg kan door ons geleverd worden. Voor persoonlijke verpleging kunnen wij snel schakelen met onze partners die op medisch niveau de gewenste zorg kunnen leveren. Uiteraard hebben wij de regie in handen, waardoor u maar één aanspreekpunt heeft.

Wij werken kleinschalig en bieden altijd maatwerkoplossingen. Want ieder mens is uniek; en Uni Home Care is ook ontstaan om ieder uniek mens de bijpassende unieke zorg te kunnen leveren. Benieuwd wat wij voor u of uw naaste(n) kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons zorgteam via ons algemeen telefoonnummer. Middels een kort telefonisch gesprek kunnen wij snel bepalen hoe wij u verder kunnen helpen. Zodra u verdere interesse heeft, zullen wij dan middels een thuisbezoek een intake met u of uw naaste(n) houden en u een uitgebreide passende aanbieding doen.