Universys; uw professioneel adviesbureau

Universys; hét organisatieadviesbureau, met specialisaties in Marketing, Business Development en Business Services.

KLEINE ONDERNEMING, GROTE PLANNEN?

Iedere kleine onderneming heeft de mogelijkheid door te groeien tot een grote(re) onderneming. Echter dienen zaken goed georganiseerd te worden. Met een professioneel ondernemingsplan en een goede sterkte-zwakte (SWOT) analyse komt u al een heel eind. Maar bent u wel in staat om het vervolgens in praktijk te brengen en voort te zetten? Gebrek aan geld, tijd en expertise zijn vaak de struikelblokken voor ondernemers. Inventieve en grote plannen kunnen hierdoor vaak niet tot een succes leiden. Heeft u een kleine onderneming, maar u wilt wél uw plannen realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u adviseren, begeleiden en eventueel als intermediair optreden, waardoor u wél de door u beoogde successen behaalt.

EEN SUCCES HEB JE NIET TOEVALLIG

Universys is opgericht om de kleine en middelgrote ondernemingen te ondersteunen in hun bedrijfsvoering. Vaak is er geen geld, tijd, expertise of een combinatie hiervan om de dagelijkse werkzaamheden goed uit te voeren.

Men is vaak bezig met routinewerkzaamheden en kan zich vaak moeilijk richten op nieuwe ideeën, oplossingen, toekomstplannen of potentiële klanten.

Gevolg is dat deze bedrijven op middellange tot lange termijn achter raken t.o.v. de concurrentie; innovatie, expertise, strategie en marktaandeel gaan met de dag achteruit. Het wordt een neerwaartse spiraal, waardoor men langzaam maar zeker ten onder zal gaan. Erg Jammer!

IEDERE ONDERNEMING VERDIENT HET OM SUCCESVOL TE WORDEN!

Met het juiste advies en professionele begeleiding is het voor iedere ondernemer mogelijk bij te blijven; bij de tijd, bij de ontwikkelingen maar zeker ook bij uw klanten!

Het kan zijn dat u bepaalde zaken te kort komt. U heeft bijvoorbeeld geen manager in huis die uw organisatie structuur kan geven, het personeel kan leiden of zorg draagt voor het contact met uw klanten en deze met het bedrijf bindt. Het kan ook zijn dat u een second opinion nodig heeft voor belangrijke beslissingen binnen uw onderneming waarbij u extra zekerheid wilt hebben.

GENOEG REDENEN OM EEN EXPERT IN DE ARM TE NEMEN…

Een expert die weet wat ondernemen betekent. Een expert die flexibel en multifunctioneel is. Bovenal een expert, die ondanks de professionele werkwijze betaalbaar is. Wilt u ook succesvol ondernemen en wilt u ook een expert in huis halen? Bij Universys bent u op het goede adres!

MARKETING

Jarenlange ervaring in de commerciële sector, heeft ons de nodige theoretische en de praktische kennis opgeleverd. Wij weten erg goed welke activiteiten er nodig zijn voor een bepaalde marketingcampagne; welke middelen dienen er ingezet te worden, wat is de doelgroep, hoe wordt deze doelgroep benaderd, hoeveel budget is er voor nodig, wat levert het uiteindelijk op? Allemaal vraagstukken die wij voor u zullen uitzoeken en eventueel voor u zullen uitvoeren.

BUSINESS DEVELOPMENT

Een buitenlands bedrijf in Nederland?  Nieuw marktkanaal in Nederland? Er zijn diverse scenario’s denkbaar waarbij ‘new business’ in Nederland gegenereerd dient te worden. Wij staan bedrijven succesvol bij in het aanboren van nieuwe markten; alle praktische zaken nemen wij daarbij uit uw handen.

BUSINESS SERVICES

Net niet groot genoeg om bepaalde faciliteiten in eigen huis te halen?

Ontbreken er zaken als een eigen (web)server, telefooncentrale al dan niet met een telefoniste, een administratief medewerker of een boekhouder?

Wij bieden talloze faciliteiten als ‘pakketten’ aan; afhankelijk van uw budget, kunt u alles in huis halen wat u nodig heeft, zonder vaste verplichtingen (zoals arbeidsovereenkomsten, servicecontracten etc.). Vooral voor starters en kleine bedrijven is het erg interessant om gebruik te kunnen maken van veel zaken, zonder hoge investeringen. Overigens bieden wij iedereen maatwerkoplossingen. Wij kunnen u precies datgene aanbieden, welke u zelf wilt of daadwerkelijk nodig heeft. Tussentijds kunnen er altijd wijzigingen doorgevoerd worden. U hoeft zich alleen nog maar bezig te houden waar u goed in bent; ondernemen. De rest doen wij voor u, zodat u het nóg beter kunt!

Universys werkt zowel op ad-hocbasis als op projectbasis. Bij ad-hoc opdrachten kunt u ons elk gewenst moment benaderen en een opdracht geven. U betaalt dan tegen het uurtarief. Een kennismakings- c.q. intakegesprek is overigens altijd kosteloos. Bij projectbasis, spreken we van te voren de werkzaamheden, de aantal uren, de voorwaarden en de prijs af. U weet meteen waar u aan toe bent. Voor tarieven en mogelijkheden, neemt u vrijblijvend contact met ons op.